Pretraga sajta
ISO 9001:2008 OHSAS 18001:2007 ISO 14001:2004

Prodajni program
Testovi za fluorescentnu in situ hibridizaciju (FISH)

Vodeći proizvođač rešenja za
DNK skrining

Cytocell nudi širok spektar klasičnih FISH proba za subtelomerne i pericentromerne regione, kriptične hromozomske delecije, obeležavanje celog hromozoma i prenatalnu analizu. U prodajnom portfoliu Cytocell ima i proizvode za onkologiju, specifično za hematologiju i primenu u patologiji čime po prvi put nude širok spektar FISH proba kojima moderni patolozi pomažu u dijagnozi i prognozi kancera.

Sistem Cytocell-a Chromoprobe Multiprobe® Macroarray system gde je više proba reverzibilno vezano za staklenu pločicu omogućava ključan dijagnostički alat u praćenju genetičkim abnormalnosti (npr. u slučajevima leukemije). Ovaj sistem jedinstven je za Cytocell i predmet svetskog patenta i nekoliko registrovanih dizajna. Proizvode se i Multiprobe T i Octochrome™ sistemi koji omogućavaju simultanu analizu subtelomernih abnormalnosti i obeležavanje celog hromozoma.

 

Aquarius
http://www.cytocell.co.uk/products/aquarius/

Sve  Aquarius® probe se isporučuju sa rastvorom za hibridizaciju i već su spremni za upotrebu, ili je potrebno prosto rastvaranje u dodatnom rastvoru za hibridizaciju koji se nalazi u kit-u.

Specifične satelitske, subtelomerne i probe za cele hromozome su dostupne u formatu od 5 testova, dok su mikrodelecioni sindromi i hematološke probe dostupne u formatu od 5 i 10 testova. Probe se isporučuju sa DAPI, uputstvom za upotrebu i tamo gde je potrebno rastvorom za hibridizaciju.

 

Multiprobe
http://www.cytocell.co.uk/products/multiprobe/

Chromoprobe Multiprobe® System je produžetak Cytocell-ove Chromoprobe® tehnologije gde su DNK FISH probe reverzibilno  vezane za površinu staklene pločice. Probe vezane za staklenu pločicu rastvaraju se nazad u rastvor kada dođu u kontakt sa hibridizacionim puferom dok se denaturacija proba i targetiranje DNK dešava istovremeno kada se pločica zagreje. Ovaj postupak uprošćava celokupnu FISH proceduru čineći je bezbednijom i jednostavnijom za upotrebu.

Sistem omogućava hibridizaciju više FISH proba na istoj pločici sve dok su prostorno odvojene čime se omogućava brži skrining uzorka pacijenta za veći broj DNK sekvenci u jednoj FISH analizi.

Test se isporučuje u formatu kit-a sa 2, 5 ili 10 testova i uključuje rastvor za hibridizaciju, counterstain, pločice, komoru za hibridizaciju i uputstvo za upotrebu. Kit uključuje i jedinstven tečni kristalni displej-termometar na površini pločice za tačno merenje temperature površine za denaturaciju.

 

Custom probes
http://www.cytocell.co.uk/products/Custom-Probes/

myProbes™ je novitet u Cytocell-u koji omogućava krojenje FISH proba prema individualnim potrebama. Korisnici mogu tražiti proizvodnju jedinstvene FISH probe koja odgovara njihovim potrebama od obične modifikacije kao što je promena boje do formiranja novog proizvoda. Ukoliko ne možete da nađete proizvod koji odgovara vašoj potrebi, kontaktirajte nas za myProbes.

zoo-fisch ZOO FISH Murine painting probes
Cytocell nudi veliki izbor Mišjih proba na cele hromozome za procenu broja hromozoma, prekida i rearanžmana hromozoma.
ZOO FISH izbor: Custom ZOO probe  

 

Sve dodatne informacije možete naći na sajtu Cytocell.

Kontakt: Marina Pantelić, dipl. biolog

Tel:      (+381 11) 785 72 91
Fax:     (+381 11) 32 81 205
Mob:    (+381 63) 404 492
E-mail:  marina@uni-chem.rs

Iskoristite popust do kraja decembra 2019 za proizvode iz asortimana Carl Roth-a!


Iskoristite popust do kraja maja 2019 za proizvode iz asortimana Carl Roth-a!
Novosti

06.08.2019.
ROMER LAB - NOVA PT ŠEMA!!! - Aflatoksin/Fumonisin u kukuruzu (CSS)
Usled velikog interesovanja za PT šeme, naš dugogodišnji partner proizvođač Romer Labs u toku 2019. godine organizovao je još jedan program provere, Check-Sample-Survey za Aflatoksine/Fumonisine u kukuruzu, a sve sa ciljem testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina u hrani.
Kliknite ovde za celu vest!

25.02.2019.
PT šeme (“Check-Sample-Survey”) u 2019 proizvođača Romer Labs
U cilju testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina i alergena u hrani, proizvođač Romer Labs razvio je pristupačan program pod nazivom “Check-Sample-Survey” (CSS).
Kliknite ovde za celu vest!

19.09.2018.
Aflatoksini/Fumonizini u kukuruzu - CSS - PT šema proizvođača Romer Labs
Romer Labs nudi CSS - PT šemu za aflatoksine/fumonizine u kukuruzu kao deo integralnog sistema podrške.
Kliknite ovde za celu vest!

Naslovna   |   O nama   |   Prodajni program   |   Zastupstva   |   Novosti   |   Akcije   |   Kontakt   |   Mapa sajta
Copyright Uni-Chem. Sva prava zadržana.
Powered by BeoNET