Pretraga sajta
ISO 9001:2008 OHSAS 18001:2007 ISO 14001:2004
Novosti

UNI-CHEM na UNICEF Fer Plej turniru u basketu
07.09.15

U susret odlasku naše košarkaške reprezentacije na Evropsko prvenstvo u košarci, Eurobasket 2015, održan je tradicionalni UNICEF Fer Plej turnir u basketu, uz učešće 32 ekipe koje čine 25 kompanija. Cilj događaja bio je da se skupe sredstva za podršku radu UNICEF-a na razvoju nacionalne strategije za prevenciju nasilja nad decom.

Na takmičenju u Dynamic Sport & Health klubu u Beogradu učestvovale su ekipe iz kompanija: Actavis Zdravlje, Aksa, Arbor Labs, Asseco See, Atlantic grupa, B92, Banca Intesa, Coca Cola HBC, Color Press grupa, EFT, Gorenje, Grundfos, Hypo Alpe Adria Bank, Manpower, Mercator, Nordeus, Red Production, Saga, Sport klub, Square Nine hotel, Telegroup, Telekom, Uni-Chem, Unicredit i Vip Mobile. Pobedila je ekipa Banca Intesa, koja je u finalu bila bolje od Telekoma. Treće mesto je zauzela ekipa Mercator, dok je nagrada za fer plej pripala ekipi Hypo Alpe Adria Bank.
Kako bismo zajedno promovisali vrednosti sporta i košarke, događaju se priključio i nacionalni ambasador UNICEF-a, Aleksandar Saša Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije.”

Lepota i zdravlje, 31.08.2015

Iskoristite popust do kraja decembra 2019 za proizvode iz asortimana Carl Roth-a!


Iskoristite popust do kraja maja 2019 za proizvode iz asortimana Carl Roth-a!
Novosti

06.08.2019.
ROMER LAB - NOVA PT ŠEMA!!! - Aflatoksin/Fumonisin u kukuruzu (CSS)
Usled velikog interesovanja za PT šeme, naš dugogodišnji partner proizvođač Romer Labs u toku 2019. godine organizovao je još jedan program provere, Check-Sample-Survey za Aflatoksine/Fumonisine u kukuruzu, a sve sa ciljem testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina u hrani.
Kliknite ovde za celu vest!

25.02.2019.
PT šeme (“Check-Sample-Survey”) u 2019 proizvođača Romer Labs
U cilju testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina i alergena u hrani, proizvođač Romer Labs razvio je pristupačan program pod nazivom “Check-Sample-Survey” (CSS).
Kliknite ovde za celu vest!

19.09.2018.
Aflatoksini/Fumonizini u kukuruzu - CSS - PT šema proizvođača Romer Labs
Romer Labs nudi CSS - PT šemu za aflatoksine/fumonizine u kukuruzu kao deo integralnog sistema podrške.
Kliknite ovde za celu vest!

Naslovna   |   O nama   |   Prodajni program   |   Zastupstva   |   Novosti   |   Akcije   |   Kontakt   |   Mapa sajta
Copyright Uni-Chem. Sva prava zadržana.
Powered by BeoNET