Pretraga sajta
ISO 9001:2008 OHSAS 18001:2007 ISO 14001:2004

O nama
Poslovna filozofija

Naš osnovni cilj je da zadovoljimo sve profesionalne, business-to-business zahteve kupaca zahvaljujući sledećim odlikama:

Široki asortiman proizvoda
UNI-CHEM posluje kao nezavisni uvoznik i direktni snabdevač širokog asortimana visoko kvalitetnih brandiranih proizvoda vodećih, svetski priznatih proizvođača. Naš asortiman uključuje laboratorijske hemikalije, opremu, potrošni material i usluge, dijagnostičke reagense i sredstva, medicinsku opremu i potrošni material, kao i lekove.

Kvalitet
UNI-CHEM je 2007. godine obezbedio DIN EN ISO 9001:2000 sertifikat za Sistem upravljanja kvalitetom, koji je 2010. godine unapređen u skladu sa zahtevima DIN EN ISO 9001:2008, uz kontinuirane, svakodnevne napore za stalnim poboljšanjem. Naša poslovna politika je da i svi naši dobavljači treba da imaju uspostavljen i sertifikovan sistem upravljanja kvalitetom.

Besprekorna usluga
UNI-CHEM se trudi da zadovolji sve zahteve svojih kupaca. Veoma pažljivim izborom partnera i dobavljača, koji su većinom iz zemalja Evropske unije i SAD-a, nudimo i garantujemo najviši kvalitet proizvoda, prihvatljive cene i odlične uslove isporuke.

Sposobnost i znanje
UNI-CHEM je visoko stručna i prema kupcima orijentisana kompanija. Naša pažnja je usmerena ka očuvanju ugleda pouzdanog distributera koji svoj know how  jednako efikasno primenjuje u saradnji sa svim svojim korisnicima.  Obzirom da poslujemo kao samostalni dobavljač, u mogućnosti smo da ponudimo najbolja rešenja za pojedinačne potrebe svakog kupca. Petnaestogodišnje iskustvo uspešnog poslovanja na tržištu Srbije čini nas sposobnim da odgovorimo na sve zahteve za specifičnim proizvodima i uslovima karakterističnim za našu zemlju i okruženje.

Iskoristite popust do kraja decembra 2019 za proizvode iz asortimana Carl Roth-a!


Iskoristite popust do kraja maja 2019 za proizvode iz asortimana Carl Roth-a!
Novosti

06.08.2019.
ROMER LAB - NOVA PT ŠEMA!!! - Aflatoksin/Fumonisin u kukuruzu (CSS)
Usled velikog interesovanja za PT šeme, naš dugogodišnji partner proizvođač Romer Labs u toku 2019. godine organizovao je još jedan program provere, Check-Sample-Survey za Aflatoksine/Fumonisine u kukuruzu, a sve sa ciljem testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina u hrani.
Kliknite ovde za celu vest!

25.02.2019.
PT šeme (“Check-Sample-Survey”) u 2019 proizvođača Romer Labs
U cilju testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina i alergena u hrani, proizvođač Romer Labs razvio je pristupačan program pod nazivom “Check-Sample-Survey” (CSS).
Kliknite ovde za celu vest!

19.09.2018.
Aflatoksini/Fumonizini u kukuruzu - CSS - PT šema proizvođača Romer Labs
Romer Labs nudi CSS - PT šemu za aflatoksine/fumonizine u kukuruzu kao deo integralnog sistema podrške.
Kliknite ovde za celu vest!

Naslovna   |   O nama   |   Prodajni program   |   Zastupstva   |   Novosti   |   Akcije   |   Kontakt   |   Mapa sajta
Copyright Uni-Chem. Sva prava zadržana.
Powered by BeoNET