Pretraga sajta
ISO 9001:2008 OHSAS 18001:2007 ISO 14001:2004

O nama
Istorija

1995 Nenad Šunjevarić osniva partnersku kompaniju Medico Trade & Partners, koja se pre svega bavi uvozom i distribucijom medicinske opreme i laboratorijskih hemikalija.
   
1997 Kompanija menja ime u  UNI-CHEM, a Nenad Šunjevarić postaje jedini osnivač i generalni direktor. Obzirom na veoma nestabilne ekonomske uslove u Srbiji, kompanija se fokusira na aktivnosti vezane za distribuciju laboratorijskih hemikalija i farmaceutskih sirovina, kao i na razvoj dugoročne strateške saradnje sa svojim principalima, vodećim multinacionalnim kompanijama iz EU i SAD.
   
2001 Uvođenje dijagnostike u  asortiman proizvoda.
   
2003 Uvođenje humanih lekova u asortiman. Osnivanje Službe za registraciju lekova i medicinskih sredstava.  Razvoj licencne poslovne saradnje sa farmaceutskim proizvođačima iz regiona.
   
2008 Akvizicija kompanije Quadrachemicals koja je specijalizovana za marketing laboratorijskih reagensa.
   
2009 Otvaranje novog skladišta koje u potpunosti zadovoljava standarde  Dobre Distributivne Prakse i u skladu je sa savremenim ekološkim zahtevima.
Iskoristite popust do kraja decembra 2019 za proizvode iz asortimana Carl Roth-a!


Iskoristite popust do kraja maja 2019 za proizvode iz asortimana Carl Roth-a!
Novosti

10.03.2020.
ROMER LAB - NOVA PT ŠEMA!!! - Deoxynivalenol / Zearalenone / Ochratoxin A u pšenici (CSS)
Usled velikog interesovanja za PT šeme, naš dugogodišnji partner proizvođač Romer Labs u toku 2020. godine organizovao je još jedan program provere, Check-Sample-Survey za Deoxynivalenol / Zearalenone / Ochratoxin A u pšenici, a sve sa ciljem testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina u hrani.
Kliknite ovde za celu vest!

06.08.2019.
ROMER LAB - NOVA PT ŠEMA!!! - Aflatoksin/Fumonisin u kukuruzu (CSS)
Usled velikog interesovanja za PT šeme, naš dugogodišnji partner proizvođač Romer Labs u toku 2019. godine organizovao je još jedan program provere, Check-Sample-Survey za Aflatoksine/Fumonisine u kukuruzu, a sve sa ciljem testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina u hrani.
Kliknite ovde za celu vest!

25.02.2019.
PT šeme (“Check-Sample-Survey”) u 2019 proizvođača Romer Labs
U cilju testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina i alergena u hrani, proizvođač Romer Labs razvio je pristupačan program pod nazivom “Check-Sample-Survey” (CSS).
Kliknite ovde za celu vest!

Naslovna   |   O nama   |   Prodajni program   |   Zastupstva   |   Novosti   |   Akcije   |   Kontakt   |   Mapa sajta
Copyright Uni-Chem. Sva prava zadržana.
Powered by BeoNET