Pretraga sajta
ISO 9001:2008 OHSAS 18001:2007 ISO 14001:2004

O nama
Sistem upravljanja kvalitetom

Kvalitet je važan poslovni cilj jer je to osnovni zahtev kako naših kupaca, tako i same kompanije. U 2007. godini nam je odobren i dodeljen DIN EN ISO 9001:2000 Sertifikat za Sistem upravljanja kvalitetom UNI-CHEMA. Stalna kontrola, preispitivanje i upravljanje tekućim poslovanjem nam obezbeđuje održivost poslovne politike kvaliteta. Ovakva poslovna filozofija UNI-CHEMA dovela je i do unapređenja Sistema upravljanja kvalitetom, tako da smo u 2010. u potpunosti primenili, i usaglasili se sa zahtevima i obnovili Sertifikat u skladu sa najnovijim međunarodnim standardom ISO 9001:2008.

Preispitivanje i unapređivanje Sistema upravljanja kvalitetom garantuje da će zahtevi i želje kupaca za specifičnim proizvodima i uslugama biti uspešno ispunjeni, da će stepen zadovoljstva i korisnika i naših zaposlenih biti sve viši i viši i da ćemo biti u stanju da poslujemo sve efikasnije, uz stalnu brigu o očuvanju životne sredine i prirodnih resursa.

Iskoristite popust do kraja decembra 2019 za proizvode iz asortimana Carl Roth-a!


Iskoristite popust do kraja maja 2019 za proizvode iz asortimana Carl Roth-a!
Novosti

10.03.2020.
ROMER LAB - NOVA PT ŠEMA!!! - Deoxynivalenol / Zearalenone / Ochratoxin A u pšenici (CSS)
Usled velikog interesovanja za PT šeme, naš dugogodišnji partner proizvođač Romer Labs u toku 2020. godine organizovao je još jedan program provere, Check-Sample-Survey za Deoxynivalenol / Zearalenone / Ochratoxin A u pšenici, a sve sa ciljem testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina u hrani.
Kliknite ovde za celu vest!

06.08.2019.
ROMER LAB - NOVA PT ŠEMA!!! - Aflatoksin/Fumonisin u kukuruzu (CSS)
Usled velikog interesovanja za PT šeme, naš dugogodišnji partner proizvođač Romer Labs u toku 2019. godine organizovao je još jedan program provere, Check-Sample-Survey za Aflatoksine/Fumonisine u kukuruzu, a sve sa ciljem testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina u hrani.
Kliknite ovde za celu vest!

25.02.2019.
PT šeme (“Check-Sample-Survey”) u 2019 proizvođača Romer Labs
U cilju testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina i alergena u hrani, proizvođač Romer Labs razvio je pristupačan program pod nazivom “Check-Sample-Survey” (CSS).
Kliknite ovde za celu vest!

Naslovna   |   O nama   |   Prodajni program   |   Zastupstva   |   Novosti   |   Akcije   |   Kontakt   |   Mapa sajta
Copyright Uni-Chem. Sva prava zadržana.
Powered by BeoNET