Pretraga sajta
ISO 9001:2008 OHSAS 18001:2007 ISO 14001:2004

Prodajni program
Mikrobiološki program

Rosco Diagnostica

Rosco Diagnostica (Danska) je kompanija sa iskustvom od 40 godina u proizvodnji antibiogram i dijagnostičkih tableta. Proizvodi kompanije Rosco Diagnostica se već godinama upotrebljavaju u više od 40 zemalja širom sveta, a na našem tržištu su prisutni od 2006.  Svi proizvodi su proizvedeni u skladu sa smernicama IVD EU 98/79 i nose CE znak. Većina proizvoda je registrovana kod Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije, odnosno poseduje dozvolu za stavljanje u promet na teritoriji RS.

Neo-Sensitabsantibiogram tablete, proizvode se specijalnim postupkom inkapsulacije antibiotika u kristalnoj formi u tabletni granulat, i dodavanjem mikrobiološki potpuno inertnih pomoćnih materija.

Karakteristike tableta:

    • Homogeno rasporedjene antibiotske supstance
    • Kontrolisano otpuštanje supstance i difuzija u agar
    • Čuvaju se na sobnoj temperaturi
    • Svaka tableta je obeležena nazivom antibiotika
    • Koncentracije antibiotika su usklađene sa preporukama CLSI

Za sve Neo-Sensitabs antibogram tablete dostupni su i odgovarajući dispenzori koji su adaptibilni za petri-šolje dijametra 90mm. Dispenzori su proizvedeni od čvrste plastike i veoma lako se rasklapaju u slučaju potrebe unutrašnjeg cišćenja.

Diatabs - dijagnostičke tablete, omogućavaju brzu identifikaciju klinički značajnih bakterija i gljivica. Rosco nudi više od 80 različitih dijagnostičkih tableta koje mogu biti smeštene na agar ploče, gde se nakon inkubacije mere dijametri zona oko tablete i upoređuju sa standardom, ili rastvorene u tečnosti, gde se reakcija zasniva na enzimskim sposobnostima pojedinih mikroorganizama detektovanih različitim indikatorskim sistemima.

Iskoristite popust do kraja decembra 2019 za proizvode iz asortimana Carl Roth-a!


Iskoristite popust do kraja maja 2019 za proizvode iz asortimana Carl Roth-a!
Novosti

10.03.2020.
ROMER LAB - NOVA PT ŠEMA!!! - Deoxynivalenol / Zearalenone / Ochratoxin A u pšenici (CSS)
Usled velikog interesovanja za PT šeme, naš dugogodišnji partner proizvođač Romer Labs u toku 2020. godine organizovao je još jedan program provere, Check-Sample-Survey za Deoxynivalenol / Zearalenone / Ochratoxin A u pšenici, a sve sa ciljem testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina u hrani.
Kliknite ovde za celu vest!

06.08.2019.
ROMER LAB - NOVA PT ŠEMA!!! - Aflatoksin/Fumonisin u kukuruzu (CSS)
Usled velikog interesovanja za PT šeme, naš dugogodišnji partner proizvođač Romer Labs u toku 2019. godine organizovao je još jedan program provere, Check-Sample-Survey za Aflatoksine/Fumonisine u kukuruzu, a sve sa ciljem testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina u hrani.
Kliknite ovde za celu vest!

25.02.2019.
PT šeme (“Check-Sample-Survey”) u 2019 proizvođača Romer Labs
U cilju testiranja efikasnosti i tačnosti korišćenih laboratorijskih metoda ispitivanja mikotoksina i alergena u hrani, proizvođač Romer Labs razvio je pristupačan program pod nazivom “Check-Sample-Survey” (CSS).
Kliknite ovde za celu vest!

Naslovna   |   O nama   |   Prodajni program   |   Zastupstva   |   Novosti   |   Akcije   |   Kontakt   |   Mapa sajta
Copyright Uni-Chem. Sva prava zadržana.
Powered by BeoNET